2013. július 25., csütörtök

45.RÉSZ: Esős nap és egy hosszú történet 3/3 :)-A film forgatás után mi ketten szeretők lettünk. Vagyis hát, egyikünknek se volt partnere, szóval egymás társaságát élveztük az ágyban. – mondta Usher, mire mindenki nevetni kezdett. -Csak szex és más semmi...persze ezt nem sikerült betartani.Én újra szerelmes kezdtem lenni.
- És én is. Amikor megéreztem, akkor pedig rögtön szakítottam Usher-rel...ha lehet ezt szakításnak nevezni és ezután újabb egy év katonaság következett.
-Ezután 2006-ban találkoztunk újra, mikor felkértek minket  egy közös koncertre. Vicces volt, ugyanis tudtunk egymásról és belementünk. Nekem ekkor volt barátnőm és Carla-nak is volt párja, akiket szerettünk is, így mi ketten legjobb barátok lettünk.
-A barátságunk egész a szerelmi kapcsolatunkig tartott. Közbe ugye Ushernek született két fia, megházasodott, én pedig teherbeestem és Jason elhagyott. Teljesen depis voltam és ekkor Ludacris Atlantába vitt engem, ahol akkoriban Usher lakott. Ludacris velem volt a terhességem egész ideje alatt és a gyerekeket is sajátjaiként szerette, sőt mai napig szereti is. Szülés után 3 hónapra forgatás, aztán pedig stúdió és zenélés...persze azért voltak pasijaim. Ugye ez volt 2008. 2009-ben kiadtam az új albumot, sok dal volt rajta...9 éve voltam híres és 9 éve ismertem Ushert. Én márciusban elmentem turnéra és csak augusztusban jöttem vissza.
-Én ezalatt elválltam a feleségemtől és egyedül kezdtem nevelni a gyerekeket. Usher másfél éves volt, Naviyd pedig fél éves.....és itt aztán Ludacris összehuncutkodott mindent! – kuncogott a szerelmespár.
-Mert én turné után Ludacris-hez mentem kikapcsolodni a gyerekeimmel együtt, akik már egy évesek voltak, Chris pedig elment New York-ba.
-De velem megbeszélte, hogy menjek el hozzá a családi program előtt. – mondta Uhser.
-Én nyitottam ajtót. Mindketten meglepődtünk és néztük egymást. Végülis oda lyukadtunk ki, hogy elmegyük együtt arra a programra és olyan jól éreztük magunkat, hogy megbeszéltük, hogy máskor is együtt megyünk.
-És annyit jártunk el otthonról, hogy két héttel később elhívtam Carlat randizni.
-JUHÉÉÉ!  - kiáltottuk mindannyian.
-Pár randi után jött az első csók, majd megint két hétre rá....őhm...az ágy. – fejezte ki magát viccesen Usher.
-Ezek után pedig együttvoltunk. Már október eleje volt, mikor az előző férfi az életemből felbukkant és elkezdte mondani, hogy vissza akar szerezni.
-Én pedig annyira szerettem, sőt szeretem is Carla-t, hogy azt mondtam neki, hogy menjen el a férfival New York-ba és majd meglátjuk, mi lesz.
-Persze ez miatt én rohadt mérges voltam, mert nem gondoltam volna, hogy csak így elenged maga mellől, de elmentem. Hiába voltam egy jóképü fickóval, nekem ez nem ment. Megmondtam a srácnak, hogy Ushert szeretem és még aznap összepakoltam és elindultam vissza Atlantába autóval.
-És a gyerekek? – kérdezte El.
-A gyerekek Ludacris-nél voltak, de aznap épp nálam, az én házamban, mert ottalvás volt a program.
-Szóval én elindultam autóval New York-ból Atlantába a hülye fejemmel....11 órás autóút volt. Aztán mikor már közel voltam Atlantához, felhívtam Ludacris-t és elmondtam neki, hogy szeretem Ushert.
-Aztán mikor Carla megérkezett a házamhoz, rögtön kiszállt és a karjaimbaugrott, soha nem felejtem el. Főleg nem azt, ahogy csókolt.
-Miért, hogyan csókoltam?
- Ijedten....mármint érezni lehetett, hogy félsz, hogy elveszítettél, de nem. Ezek után visszaköltöztünk Los Angels-be a lakásomra és bejelentettük, hogy mi egy pár vagyunk. Kaptunk hideget-meleget, de nem zavartattuk magunkat. Aztán én kiadtam a lemezem 2010 elején.
-Én meg  2010-ban tartottam a 10 éves  karrierkoncertemet. Nagyooon jó volt. Persze Niall erre biztos emlékszik, mert ott találkoztunk először. – na ennél a résznél Niall felkapta a fejét.
-Igen, emlékszem! – mondta mint egy vidám kisfiu, aki épp most kap nyalókát – Ááá! Nagyon jó volt. Dublin-ban volt a Croke Park-ban.
-Aztán ez az év is a végéhez közeledett, Usher pedig turnére ment Novemberben. Aztán már csak karácsonykor találkoztunk. Meg aztán 2011-ben mikor már együtt voltunk mint család a turnékon is.
-Igen..Aztán eljött a londoni koncert, ahol megkértem a szerelmem kezét.
-És én meg igent mondtam, de erről tudtok, mert millió video van fent erről a neten.
-Ezután már csak az következett, hogy teherbeejtettem Carla-t a mi kis titkos rejtekhelyünkön....meg, az, hogy összeházasodtunk és innentől már ti is tudtok mindent.
Körbenéztem az arcokon, mindenkinek könnyes volt a szeme, még a srácoknak is....de nem akartam, hogy ilyen  tökkelb#szott szomorú legyen mindenki...inkább megszólaltam.
-Éhes vagyok! – na, mindenki felnevetett.
- Az én barátnőm! – mosolygott Niall, majd megcsókolt. Nem, nem vagyunk szégyellősek. Szeretjük egymást és nem titkoljuk családi körben. Remélem nekünk nem kellesz 9 év hogy rájöjjünk, hogy szeretjük egymást! Szeretem öt és vele akarok lenni, amikor csak tudok.
-Szerintem ebédeljünk. – mondta Usher, miközben végignézett a szobán. A kisbabák aludtak, a kutyák a kandalló előtt feküdtek, kint enyhülni kezdett az eső és Julia jött be sírva a szobába.
-Anyu, anyuuuu! –törölgette kicsiny kezével a szemeit.
-Mi a baj édes  kicsinykóm? – kérdezte Carla és az ölébeültette a barnahajú kislányt.
- Naviyd megharapta az ujjamat. – sírt tovább és mutatta a pici ujját Carla-nak, errefel a 3 kisfiú is berohant a szobába és mind apuhoz futottak.
-Kisfiam,  megmondtuk, hogy senkit nem harapdálunk!
-De apa én már éhes vagyooook! – hisztizett Naviyd.
-De kisfiam, a hugod nem ennivaló! – nevettünk mind!
-Tudom.... – mondta, majd lesütötte fejét...elszégyelte magát. -  De volt neki csokija! – kiáltot fel.
-Ez igaz Julia? – kérdezte Carla.
-Ühümm... – nyüszögött.
- Na akkor, adok neked puszit az ujjadra  - megpuszilta a kislány ujját – és nem csokizunk nap közben, csak ha anya, apa vagy a többiek adják! Jó? – kérdezte Carla, mire Julia bólintott.
-Naviyd, ha valakinek csokija van négyetek közül, akkor keress meg valakit és kérj tőle csokit, de ne edd meg a testvéred ujját! Jó?
-Ühümm!
- Na akkor ebééééd! Ki éhes? – kérdezte Carla.
-Én! – teljen pontossággal mindenki egyszerre mondta.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik!!! Ügyes vagy!! Nagyon jól megírtad Carla és Usher szerelmi történetét!! remélem lesz folytatása!!!

    VálaszTörlés
  2. Borikám! Amikor elolvastam a Usher és Carla szerelmes sztoriját (amit nem kellett volna most elolvasnom) körülbelül 5 percig csak néztem bambán a gépet... és lefordultam a székről :DD Olyan jól megírtad :') Imádeszozlak :* Várom a folytatást! :)

    VálaszTörlés