2013. február 28., csütörtök

27.RÉSZ:London

Sziasztok! Azthiszem, most tényleg olyan ponthoz értünk, ahol lehet találgatni, hogy ki az, mit akar, és mit fog csinálni, szóval várom a kommenteket!Jó olvasást!

A Szerző


*Anna szemszöge

Május van, már megszülettek az unokatesóim, Nihal és Damon. Danival jól megvagyunk, mindennap dumálunk a srácokkal skype-on keresztül, még ha csak 10 percet is, de minden nap. Legfőképp Niall-lel. Aranyos gyerek, jófej, bár ez nála nem újdonság.
Most is épp vele beszélgettem, mikor a laptop jelzett, hogy kaptam egy e-mailt, amely Usher-tól érkezett.
-Várj Niall, kaptam Usher-tól egy üzenetet.
-Oké baba. – mostanában így hív.Ráadásul magyarul, magyar akcentussal.
-Arra kér benne, hogy a hétvégén repüljek Londonba, ugyanis a gitárosa eltörte a kezét és így nem tud gitározni a koncerten, ami szombaton lesz....én viszont tudom a dalokat.
-Hát ez nagyszerü, de nekem mennem kell, mert Paul épp Harry-vel veszekszik, hogy ne futkározzon pucéran a buszon.
-Óh, igen....ti nem fogtok már megváltozni!
-Hát nem! Na szia baba! – mondta és dobott egy puszit.
- Szia Ni! – Én pedig mostanában Ni-nek vagy manó-nak hívom őt. Hát mivel Niall ment ezért valaki más véleményét kéne kikérni...
-Daniii! – kiáltottam.
-Tess?
-Kéne a véleményed...
-Mivel kapcsolatban?
- Usher kér, hogy utazzak Londonba, ugyanis a gitárosa eltörte a kezét és most nincs gitáros a szombati koncertjére. Szóval szerinted elvállaljam?
- Figyelj, szerintem igen, Usher meg ugyis a családtagod.Én biztos elvállalnám a helyedben.
-Oké, akkor írok is neki. – megírtam Usher-nek a levelet, majd felhívtam a repteret és foglaltam magamnak jegyet a gépre.

~Péntek délután~

-Oké, akkor itt az iskolatasim, vidd haza, vigyázz magadra és viselkedj.Vasárnap már itthon vagyok! – mondtam Daninak.
-Oké, remélem mindent bepakoltál! Azért nézd meg, útlevél, személyi, egészségügyi kártya.....
-Oké, hadd abba, minden megvan. – mondtam és nyomtam egy puszit Dani arcára, majd megöleltem. – Na szia!
- Szia Anni.

~Londonban~

A reptéren Usher és a testöre várt rám.
-Hátte? Kiadtad az új albumot és máris testörrel járkálsz? – kérdeztem nagy mosollyal – Egyébként szia!  -közeledtem felé széttárt karokkal.
-Heeey szia! – köszönt boldog mosollyal és széttárt karokkal.Megöleltük egymást.Ahogy körbenéztem sok helyen fotósok voltak és rajongók. Elindultunk kifele az autóhoz, onnét egy szállodába mentünk, ahol, Usher mellett kaptam szobát.
-Na, pihenj kicsit le, fél óra mulva indulunk próbálni, majd jövök és szólok. – mondta és elment.Első dolgom az volt, hogy elökaptam a laptopot, lezuttyantam vele az ágyra. Felmentem netre és írtam Daninak, hogy ne aggódjon, megérkeztem Londonba. Twitteren olvasgattam, hogy a fiúk pár nap pihenőt kaptak, aztán megint turné, Carla is jólvan.Még kicsit neteztem, azután pedig mentünk próbára. Tők jófej zenészei vannak Usher-nek, a próbán jól is szórakoztunk, meg be is lett gyakorolva az összes dal annyira, hogy a próbának este fél 10-kor lett vége. Ezután elugrottunk Nando´s-ba egy igazán kései vacsorára, majd vissza a hotelba.
Másnap 10-kor keltem, kint sütött a nap, szóval nem bugyoláltam be magam, ezt vettem fel:Ezután még rendbeszedtem magam, majd átmentem a szomszédba. Épp kopogtam volna, ha nem nyitódott volna az ajtó:
-Ááááááá! – kiáltott Usher
-Áááááh! – kiáltottam én.
-áááááá! – megint ő.
-Elég! – kiáltottam. – Jóreggelt!
- Neked is! Éhes vagy?
- Hát igen.
-Akkor gyere! Elmegyünk a Nando´s-ba megint.
- Oké, tegnapi kaja is jóvolt ott. – mondtam. Nando´s után elmentünk vásárolgatni. Elég fura volt. Nem nagyon vettünk cuccokat én két macit vettem a két picibaba unokatesómnak. Észre se vettük, elment az idő 4 óra lett....ugye mert mi még moziztunk is egyet. Szóval mozi után rohantunk a hotelba, ott felrohantunk a fellépő ruháinkért és mentünk a fellépés színhelyére. Még gyakoroltunk, lassacskán kezdett gyülekezeni a tömeg, elvonultunk a backtage-be, öltözködtünk, pihentünk, dumálgattam Marc-kal. Hogy ki is az a Marc? Marc Usher egyik táncosa, nagyon jófej, jómozgású gyerek, bírom őt.
Fél 8 volt, a fellépés  8 órakor kezdődött, szóval gyors átöltöztem:Ezután már nagyon elkezdtem izgulni, mert tuti nem kis közönség lesz, bár biztos nem fognak engem látni, de már most lámpalázas vagyok. Nem nagyon volt idöm tovább izgulni, ugyanis mennünk kellett a színpadra.
Koncert közben minden jól ment. Usher egyik dal után elkezdett beszélni, ami oké is volt addíg amig el nem kezdte mondani, hogy az eredeti gitáros eltörte a kezét.
-....szóval, ahogy említettem, hölgyeim és uraim, a gitárosunk eltörte a kezét.De! Valaki volt olyan szorgalmas, önfelláldozó és nagylelkü, aki átvette a helyét. Egy olyasvalaki, akinek egyéként tanulnia kéne otthon, ráadásul Budapesten. Högyeim és uraim Anna Hudson! – mondta a nevemet és közben felém intett, hogy menjek oda. Hát nem volt mit tennem, odamentem gitárostul. A tömeg közben tapsolt és ujjongott. – Igen, Anna bizony megérdelmi a tapsot, ha ö nincs akkor a mai koncertet le kellet volna mondani!
-Tényleg? - kérdeztem Usher-tól.
-Aha. – mondta nekem, majd megölelt. Egészbe véve a koncert tökéletes volt, minden jól ment.Levonultunk a színpadról, tökéletesen éreztem magam, még a lámpalázam is elmúlt, mindenki a táncosoktól kezdve vonult vissza átöltözni, kivéve engem és a basszusgitárost. Mi nem izzadtunk le annyira, sőt semennyire se.Elmentünk kajálni a backstage-be, de amire odaértünk én rájöttem, hogy nem vagyok éhes így hát visszafele vettem az utat. Épp a férfi táncosok ajtaja előtt mentem el, mikor az kinyitodott.
- Anna!
- Hello Marc!
- Mizu?
- Hát járkálgatok. Veled? – mondta miközben sétálgattunk a folyosón.
-Épp téged próbállak rávenni arra, hogy komunikáljunk. – nevettünk. – Na hogy érezted magad?
- Elöször eléggé izgultam, aztán lenyugodtam.Még csak meg se izzadtam, pedig azért 2 órás koncert volt.
- Hmm...had nézzem csak! – elkezdte nézegetni a ruhámat, hogy tényleg nem izzadtam-e meg, erre én elkezdtem nevetni.
- Nemááár!
- Jólvan! Igazat mondtál. – mondta, majd jó szorosan megölet, majd énis őt.Az ölelést torokköszörülés zavarta meg........

2 megjegyzés:

  1. ki lehet ott??!! Nagyon kíváncsi vagyok!! Gyorsan hozd mert megőrülök a kíváncsiságtól :)) Nagyon de nagyon jó rész lett!! Siess!! xoxo:))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett!!! Ki lesz ott?? kövit:))

    VálaszTörlés